Lämpövelho tarjoaa kattavat LVI- ja rakennuspalvelut Varkaudessa.

Lämpövelho laajentaa - Varkauteen oma rakennuspuoli

Menestyville LVI-alan yrityksille, kuten Lämpövelholle, on nykypäivänä entistä tärkeämpää hallita laajasti eri osa-alueita, jotka liittyvät kiinteistöjen ylläpitoon ja korjausrakentamiseen. Yksi merkittävä kehityssuunta on ollut oman rakennuspuolen integroiminen osaksi yrityksen palveluita.

Tämä mahdollistaa kokonaisvaltaisen palvelutarjonnan, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin kustannustehokkaammin.

Tämä mahdollistaa kokonaisvaltaisen palvelutarjonnan, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin kustannustehokkaammin.

Lämpövelho tarjoaa kattavat LVI- ja rakennuspalvelut Varkaudessa.

Lämpövelho on tunnistanut monialaisen osaamisen merkityksen ja investoinut voimakkaasti oman rakennuspuolen kehittämiseen. Rakennuspalveluiden kysyntä ja tarve LVI-töiden ohessa on kasvanut suuresti viime vuosien aikana ja tähän Lämpövelho on myös reagoinut. Hyvä työtilanne mahdollistaa palveluiden laajentamisen.

Kuopion toimipisteen rinnalle Lämpövelhon Varkauden toimipiste saa oman rakennuspuolen. Varkaudessa aloittaa kaksi rautaisen kokemuksen omaavaa rakennusalan ammattilaista.

Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota Varkauden alueellakin asiakkaillemme paitsi LVI-palveluita, myös rakennusalan ammattilaisten toteuttamia korjaus- ja muutostöitä. Kuten esimerkiksi kokonaisvaltaiset huoneisto-, putki- ja kylpyhuoneremontit.

Tällainen integraatio mahdollistaa sujuvammat projektikulut ja vähentää tarvetta ulkopuolisten toimijoiden palkkaamiseen. Oman rakennuspuolen avulla Lämpövelho voi taata korkean laadun ja luotettavuuden kaikissa toimenpiteissä.

Kun kaikki tarvittavat taidot löytyvät saman katon alta, voidaan projekteja hallinnoida tehokkaammin, mikä johtaa kustannussäästöihin ja nopeampaan projektin valmistumiseen.

”Asiakkaamme hyötyvät tästä suoraan, sillä he saavat kattavat palvelut kilpailukykyiseen hintaan kokonaispakettina.”, toteaa toimitusjohtaja Miska Rissanen

Laajempana palvelun tarjoajana Lämpövelho toimii yhä useammassa kokonaisvaltaisessa putkiremonttikohteessa pääurakoitsijana.

Putkiremontissa pääurakoitsijana yhä useammin putkiliike.

Putkiremontit ovat olennainen osa kiinteistöjen ylläpitoa. Niiden toteutus on vuosien saatossa kokenut merkittäviä muutoksia. Aiemmin putkiremonttien pääurakoitsijoina toimivat usein rakennusliikkeet, mutta nykyään yhä useammin vastuun pääurakoinnista kantaa putkiliike.

Tämä muutos heijastaa alan kehitystä ja putkiremonttien luonteen muutosta. Lämpövelholla on kattava kokemus pääurakoitsijana toimimisessa putkisaneerauskohteissa.Aikaisempina vuosina putkiremontit olivat laajoja projekteja, joissa uusittiin hyvin paljon myös taloyhtiön ja asuntojen rakenteita. Nykyisin yhä useammat putkiremontit ovat kokonaisuudeltaan hieman suppeampia, keskittyen olennaiseen ja välttäen tarpeetonta rakenteiden uusimista. Tähän muutokseen on vaikuttanut suuresti esimerkiksi nykyinen taloustilanne.

Hyvinä esimerkkeinä nykypäivän putkiremonteista toimii huhtikuussa Pieksämäen Savontie 34:ssa alkava rivitaloyhtiön käyttövesiputkiremontti ja toukokuun alussa Varkauden Laivalinnankatu 6:ssa alkava kerrostaloyhtiön käyttövesiputkiremontti. Näihinkin kohteisiin Lämpövelho toteuttaa putkiremontin yhteydessä kylpyhuoneremontteja osakkaille, jotka haluavat päivittää kylpyhuoneensa helposti samassa rytäkässä.

"Meidän kohdallamme tärkein menestyksen kulmakivi on omavarainen palvelutuotanto. Meiltä löytyy erikoisosaaminen talon omalta miehistöltä. Ja nyt rakennuspuolen Varkauteen laajentumisen myötä, yhä kattavammin ympäri Pohjois-Savoa. Meidän ei siis tarvitse erikseen etsiä viemäreiden korjaukseen sukittajaa tai kylppäriremontin tekijää", kertoo Rissanen.

Lämpövelho on esimerkki nykypäivän modernista LVI-yrityksestä, joka on mukautunut alan muutoksiin. Lämpövelho tarjoaa asiakkaille kokonaisvaltaista palvelua, joka sisältää niin putkityöt kuin niihin liittyvät rakennustyöt.

Meidän kokeneet ammattilaisemme varmistavat, että jokainen putkiremontti toteutetaan korkeimpien standardien mukaisesti, tehokkaasti ja luotettavasti.

Etsitkö kokonaisvaltaista LVI-remontin tekijää, ota yhteyttä:  p. 017 778 4290

Jos et ennätä soittamaan, voit jättää myös tästä lomakkeella yhteydenoton

0
Feed