Kattavat LVI-palvelut Kuopiosta

Lämpövelho Oy tarjoaa monipuoliset LVI-palvelut julkisen puolen asiakkaille sekä yrityksille ja yksityisille. Myymme ja asennamme kaikki laitemerkit. Palvelualueeseemme kuuluu Kuopio, Varkaus, Leppävirta, Siilinjärvi ja muu Pohjois-Savo.

Ota yhteyttä

Maalämpö – ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä

Suunnitteletko maalämpöpumpun hankkimista? Käänny Lämpövelho Oy:n puoleen. Maalämpöpumppu on huoleton ja ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä. Sen asentaminen tarkoittaa myös omavaraisuuden lisääntymistä, koska se on sinun kiinteistösi oma energialaitos. 

Lue lisää

Ilmavesi- ja ilmalämpöpumput

Ilmavesilämpöpumppu ottaa lämmitysenergiansa ilmasta. Se soveltuu useimpiin omakotitaloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä.

 

Ilmalämpöpumppu pitää talvella asunnossasi peruslämmön ja viilentää kesällä sisälle virtaavan helteisen ilman.

Lue lisää

Lattialämmitys lisää asumisviihtyvyyttä 

Sopivan tuntuisella lattialla on mukava astella. Lattialämmityksellä saat lisää asumismukavuutta jalkojesi alle.

Lattialämmitys tuo energiatehokkuutta ja pitää lattiapinnat kuivana suihkutiloissa sekä eteisessä.

Olisiko aika viemäriremontille?

Tiedätkö, missä kunnossa viemärisi ovat tällä hetkellä? Viemäri ei aina välttämättä kerro korjaustarpeestaan etukäteen, koska viemäriputket ovat suhteellisen näkymättömiä normaalissa arjessamme.

Viemäriremontit

Käyttövesi- ja lämpöverkkoremontti

Joskus vesiputket ja lämmitysputket tulevat käyttöaikansa päähän. Uskomme, että sinäkin haluat selvitä edullisemmin ja ennakoida mieluummin kuin korjata vesivahingosta syntyviä vaurioita.

Lue lisää

Kirvesmiestyöt tarpeidesi mukaan

Täyden palvelun LVI-talona tarjoamme myös kirvesmiehen palvelut räätälöitynä sinun tarpeidesi mukaan isompiin tai pienempiin remontteihin.

Lue lisää

Tarjoamme myös seuraavat palvelut

  • Lämmönjakokeskukset: lämmönjakokeskus liittää lämmitysjärjestelmäsi kaukolämpöverkkoon. Sen automatiikka huolehtii, että lämpö siirtyy tiloihisi järkevästi. Tarjoamme sinulle valikoimasta parhaiten tarpeitasi vastaavan ja taloudellisimman vaihtoehdon.
  • Kotilämpökoneiden asennukset: kotilämpöjärjestelmät yhdistävät tehokkaasti ilmanvaihdon ja lämmityksen. Siksi se on ollut suosittu järjestelmä jo 70-luvulta lähtien. Kun vanha kotilämpökoneesi tulee käyttöikänsä päähän, vaihto uuteen käy näppärästi ja edullisesti.
  • Putkien ja viemärivuotojen korjaukset: joskus putket pääsevät pettämään. Silloin on toimittava ripeästi. Putkien ja viemärivuotojen korjaaminen on jokapäiväiseen ohjelmaan kuuluvia vakiotöitämme.
  • Vesivahinkojen remontoinnit: jos vesivahinko on päässyt tapahtumaan, sinun ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan: Lämpövelholla on oma remonttiryhmä, joka hoitaa vesivahinkojen remontoinnin alkusuunnittelusta viimeistelyyn.
  • LVI-huolto ja urakointi: koska työntekijöillämme on hyvin monipuolinen osaaminen, pystymme vastaamaan hyvin erilaisiin ja erikokoisiin huoltotarpeisiin. Huolto voi olla käsisuihkujen vaihtoa tai ison hallitilan jäähdytysjärjestelmän huoltamista.
  • Vesikalusteiden asennus: onko tarpeenasi saada uusi vessanpönttö, suihku tai pesuallas? Miksipä suotta kuluttaa aikaa rautakaupan hyllyjen välissä, kun voit soittaa suoraan meille, saada itsellesi sopivimman ratkaisun ja ammattilaisen suorittaman asennuksen samalla kertaa!
  • Kylmälaitteiden asennus, korjaus ja huolto: teemme kaikenkokoisia kylmälaitteiden ja kylmäkoneiden asennuksia, korjauksia ja huoltoja omakotitalojen pienistä kylmäkoneista suuriin teollisuuskylmiöihin.

Yhteydenottolomake

Maalämpöpumppu
Ilma-vesilämpöpumppu
Lattialämmitysjärjestelmä
Käyttövesi- ja lämpöverkkoremontti
Ilmanvaihtokanavat
LVI-huolto ja -urakointi
Kotilämpökoneiden asennus
Ilmalämpöpumppu
Poistoilmalämpöpumppu
Lämmönjakokeskus
Viemäreiden sukitus, remontti tai kuvaus
Putkien ja viemärivuotojen korjaus
Vesivahinkojen remontointi
No file selected
Puhelinkuvake

Lämpövelho Oy tarjoaa kattavat LVI-palvelut Kuopiossa, Varkaudessa, Leppävirralla, Siilinjärvellä ja muualla Pohjois-Savossa!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!