Käyttövesi- ja lämpöverkkoremontit Kuopiosta

Onko kiinteistösi käyttövesi- ja lämpöverkossa ilmennyt ongelmia? Lämpövelho Oy tekee käyttövesi- ja lämpöverkkoremontit osaavasti, laajaa ammattitaitoa käyttäen. Saat toteutuksemme laajasti Pohjois-Savon alueelle, kuten Kuopioon, Varkauteen, Leppävirralle ja Siilinjärvelle. 

Ota yhteyttä

Pyydä ilmainen arviokäynti!

Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille. Tutustumme mielellämme työmme kohteeseen jo etukäteen, jotta voimme suunnitella remontin aikataulun ja tehdä tarvittavat kustannusarviot mahdollisimman tarkasti. 

Viemäriremonttikuvake

Olemme tehneet viemäriremontteja mitä erilaisimmissa kohteissa vuosien varrella, joten voit luottaa työmme korkeaan laatuun. 

Kestävyyskuvake

Panostamme aina kestäviin ja kustannustehokkaisiin ratkaisuihin. 

Luotettavuuskuvake

Työskentelemme luotettavasti, sovitusta aikataulusta kiinni pitäen.   

Käyttövesi- ja lämpöverkkoremontti

Joskus vesiputket ja lämmitysputket tulevat käyttöaikansa päähän. Uskomme, että sinäkin haluat selvitä edullisemmin ja ennakoida mieluummin kuin korjata vesivahingosta syntyviä vaurioita.

 

Remontin tarve voi olla joskus hyvin piilevä. Jos huomaat vesilaskussasi kummallista nousua tai huomaat, että vesimittarisi pyörii vaikka hanat ovat kiinni, kannattaa ehdottomasti toimia heti. 

Lämpövelho Oy tekee viemäriremontin tarkasti

Kysy lisätietoja!

Yhteystietoihin

Monipuoliset palvelut

Lämpövelho Oy on LVI-alan kokenut asiantuntija. Tarjoamme monipuoliset palvelut, jotka räätälöimme joustavasti tarpeidesi mukaan. Alan ammattilaisina osaamme valita kohteeseen parhaiten sopivat työmenetelmät ja -välineet, mikä takaa onnistuneen lopputuloksen. 

Puhelinkuvake

Jos sinulla on ongelmia kiinteistösi käyttövesi- tai lämpöverkon kanssa, käänny puoleemme!

 

Lämpövelho Oy tekee käyttövesi- ja lämpöverkkoremontit Kuopiossa, Varkaudessa, Leppävirralla, Siilinjärvellä sekä muualla Pohjois-Savossa.

Kysy lisää