Maalämpö on ympäristöystävällinen valinta – tilaa asennustyöt Kuopiosta

Lämpövelho Oy on maalämmön asiantuntija! Lue lisää maalämpöpalveluistamme ja ota yhteyttä. Palvelemme laajasti Pohjois-Savon alueella, kuten Kuopiossa, Varkaudessa, Leppävirralla ja Siilinjärvellä.

Ota yhteyttä

Maalämpöpumpun asentaminen hoituu meiltä kätevästi

Suunnitteletko maalämpöpumpun hankkimista? Käänny Lämpövelho Oy:n puoleen. Maalämpöpumppu on huoleton ja ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä. Sen asentaminen tarkoittaa myös omavaraisuuden lisääntymistä, koska se on kiinteistösi oma energialaitos.

 

Myymme ja asennamme laadukkaat maalämpöpumput kilpailukykyiseen hintaan. 

Pyydä tarjous

Maalämpö lämmittää niin rakennuksen kuin käyttövedenkin

Maalämpö hyödyntää maaperään tai vesistöön varastoitunutta lämpöenergiaa. Tästä syystä maalämpö on uusiutuva energianlähde. 

 

Maalämpöön sijoittaminen kannattaa, sillä se maksaa itsensä takaisin yllättävän nopeasti. Se myös pienentää merkittävästi lämmityksestä aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä. Maalämpöä voit käyttää niin rakennuksen kuin käyttövedenkin lämmittämiseen. 

Tilaa maalämpöurakka meiltä

Onnistunut maalämpöurakka alkaa huolellisesta suunnittelusta, oikeanlaisista mitoituksista ja hyötysuhteiden laskemisesta. Mikä parasta – sinun ei tarvitse raapia päätäsi, vaan voit ottaa yhteyttä meidän Sampoon: 050 444 0598.

 

Sinä keskityt elämiseen – Velhot hoitaa homman!

Yhteystiedot

Pyydä ilmainen arviointikäynti!

Ota meihin yhteyttä ja pyydä meiltä ilmainen arviointikäynti!

Palvelualueeseemme kuuluu Kuopio, Leppävirta, Siilinjärvi, Varkaus ja muu Pohjois-Savo.

Puhelinkuvake

Kun suunnittelet maalämpöön siirtymistä, ota yhteyttä Kuopion Lämpövelho Oy:hyn!

Yhteystietoihin