Viemäriremontit osaavasti kokeneilta ammattilaisilta Kuopiosta

Lämpövelho Oy tekee viemäriremontit osaavasti ja kattavaa työvälineistöä käyttäen. Palvelemme asiakkaitamme Kuopiossa, Varkaudessa, Leppävirralla ja Siilinjärvellä sekä muualla Pohjois-Savossa.

Ota yhteyttä

Asiakaslähtöistä palvelua

Meiltä saat aina joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Kuuntelemme tarkkaan asiakkaidemme tarpeita ja työskentelemme suunnitelmallisesti kohteessa kuin kohteessa. Toteutamme myös haasteellisemmat LVI-työt ongelmitta, pitkää työkokemustamme käyttäen. 

LVI-palvelukuvake

Meiltä niin yksityiset kotitaloudet kuin yritykset sekä julkisen sektorin toimijatkin saavat nopeaa ja tehokasta palvelua. 

Ilmalämpöpumppukuvake

Olemme LVI-alan ammattilaisia, joilta hoituvat monipuoliset LVI-työt osaavasti. 

Laatukuvake

Tarjoamme korkealaatuiset palvelut kilpailukykyiseen hintaan.   

Viemäriremontti ja viemärikuvaus

Tiedätkö, missä kunnossa viemärisi ovat? Viemäri ei aina välttämättä kerro korjaustarpeestaan etukäteen, koska viemäriputket ovat suhteellisen näkymättömiä normaalissa arjessamme.

 

Säännöllinen viemärikuvaus on erinomainen tapa toimia ennakoivasti ja pienentää mahdollisia remonttikustannuksia. Jos edellisestä viemäriremontista on kauan aikaa, suosittelemme kysymään tilannearviota. Kartoitus ei vielä sido mihinkään. 

Viemärisukitus

Miksi monet talonomistajat ja taloyhtiöt valitsevat viemärisukituksen? Viemärisukitus on menetelmä, jossa viemärille saadaan lisää käyttöikää purkamatta talon rakenteita. Se on hyvin siisti ja nopea tapa kunnostaa viemärit. Voit myös asua kodissasi suhteellisen normaalisti koko remontin ajan. Järjestelemme tarvittaessa vaihtoehtoiset sosiaalitilat käyttöösi ilman, että siitä koituu sinulle ylimääräistä vaivaa.

 

Sukituspalveluihimme ovat luottaneet taloyhtiöt, kiinteistöt, teollisuuskiinteistöt ja useat omakotitalot. Kysy viemärisukituksesta lisää jo tänään soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Puhelinkuvake

Lämpövelho Oy tekee pienet ja suuret viemäriremontit sujuvasti.

Palvelemme Kuopiossa, Varkaudessa, Leppävirralla ja Siilinjärvellä sekä muualla Pohjois-Savossa. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!