Lämpövelho Oy – kokeneet LVI-asentajat Kuopiosta

Lämpövelho Oy tarjoaa kattavat LVI-alan palvelut Pohjois-Savossa, kuten Kuopiossa, Varkaudessa, Leppävirralla ja Siilinjärvellä. LVI-asentajiltamme saat asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista palvelua. Tutustu tarkemmin yritykseemme tällä sivulla!

Ota yhteyttä

Lämpövelhon tarina

Lämpövelho Oy:n tarina lähti vuonna 2017 lentoon, kun halusimme luoda asiakaslähtöisen LVI-palvelun. 

 

Mitä asiakaslähtöinen ote tarkoittaa sinun kannaltasi? Erityisesti sitä, että sinun ei tarvitse käyttää omaa aikaasi ja kysellä erilaisia työvaiheita useilta kumppaneilta, vaan voit saada kaiken sujuvasti samasta paikasta.

 

Meillä asiakas on aina toiminnan keskipisteenä. Asiakkaamme ovat useita kertoja auttaneet meitä luomaan uusia palveluita, joiden kautta voimme vastata yhä paremmin asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja kehittää toimintaamme. 

Lämpövelhon osaamisesta suurin kiitos kuuluu ammattitaitoiselle ja monipuolista osaamista omaavalle henkilökunnallemme. Heidän työpanoksensa mahdollistaa sen, että löydät meiltä sopivat ja toimivat ratkaisut kaikkiin LVI-töihin. Kaikilla työnjohtajillamme on yli 10 vuoden kokemus erilaisista LVI-projekteista. Tämän ansiosta pystymme kertomaan tarkasti, mikä milloinkin on mahdollista. Emme lupaile turhia – koska periaatteemme on pitää kiinni lupauksistamme.

 

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa myös sitä, että meidän asiakkaamme ei ole kerrostalo tai viemäri, vaan sinä. Tämä on kuulunut asiakkaiden kiitoksina hyvästä työnjäljestä ja kohteliaista asentajista. Lämpövelho on sinun LVI-palvelusi, kun et tahdo ylimääräisiä mutkia, vaikka putkista puhutaankin. Tehdään yhdessä teidänkin kodistanne mukava, energiatehokas ja turvallinen!

Tule töihin Lämpövelholle!

Meillä on säännöllisesti tarjolla erilaisia LVI-alan työtehtäviä ammattitaitoisille ja kehittymishaluisille työntekijöille. Moni on ollut mukana matkassamme luomassa Lämpövelho Oy:n tarinaa ja asiakastyytyväisyyttä alusta saakka.

 

Ota yhteyttä: 

toimitusjohtaja

Miska Rissanen
050 357 8167

miska.rissanen@lampovelho.fi

”Olen ollut mukana Lämpövelho Oy:ssä alusta asti. Täällä on rento ja asiallinen johto. Työni on hyvin itsenäistä, eikä ns. niskaan hengittämistä ole.”

Jonne Rantala

Puhelinkuvake

Lämpövelho Oy:n LVI-asentajat palvelevat Kuopiossa, Varkaudessa, Leppävirralla, Siilinjärvellä ja muualla Pohjois-Savossa.

Ota meihin yhteyttä!