Lämpöpumput asennuksineen LVI-alan ammattilaisilta Kuopiosta

Lämpövelho Oy myy ja asentaa lämpöpumput kokeneen ammattilaisen varmuudella. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia ja yrityksiä Kuopiossa, Varkaudessa, Leppävirralla ja Siilinjärvellä. Lue lisää ilmavesilämpöpumpuista, poistoilmalämpöpumpuista ja ilmalämpöpumpuista tältä sivulta ja ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot

Ilmavesilämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu ottaa lämmitysenergiansa ilmasta. Se soveltuu useimpiin omakotitaloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä.  Ilmavesilämpöpumppu on ekologisuutensa lisäksi edullinen hankintana ja sen asentaminenkin käy nopeasti.

 

Kun teet vertailua, mikä lämmitysjärjestelmä sopisi sinun kotiisi ja lämmön tarpeeseen parhaiten, kysy meiltä asiantuntijanäkemystä. Se ei maksa mitään.

Yhteystietoihin

Pyydä meiltä maksuton arvio!

Saat meiltä maksuttoman arvion ilmavesi- ja lämpöpumpuista asennuksineen. Palvelemme joustavasti Pohjois-Savossa mm. Kuopiossa, Varkaudessa, Leppävirralla ja Siilinjärvellä.

Yhteystiedot

Poistoilmalämpöpumppu

Poistoilmalämpöpumppu ottaa lämmitykseen tarvittavan energiansa nimensä mukaisesti poistuvasta ilmasta. Sillä voidaan lämmittää käyttövedet ja viilentää kiinteistön sisäilmaa aivan kuten muillakin lämpöpumpuilla – sillä erotuksella, että erillistä ilmanvaihtokonetta ei tarvita.

 

Oikeissa olosuhteissa poistoilmalämpöpumppu on erittäin järkevä valinta lämmittämiseen. Kerromme mielellämme lisää poistoilmalämpöpumpun käytöstä.

Kysy lisää

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu pitää talvella asunnossasi peruslämmön ja viilentää kesällä sisälle virtaavan helteisen ilman. Näin asunnossasi on lämmön puolesta aina mukavaa elää ja olla. Siksi ilmalämpöpumput ovatkin yleistyneet huomattavasti.

 

Ilmalämpöpumpun hankintaa miettiessä erityisesti viilennystarkoitukseen kannattaa toimia hyvissä ajoin ennen kesän helteitä. Tällöin saat paremman tarjouksen ja varmemmin sinulle sopivan toimitusajan.

 

Siirry ilmalämpöpumpun omistajien joukkoon ja tilaa meiltä ilmalämpöpumpun asennus!

Puhelinkuvake

Kuopiolainen Lämpövelho Oy myy ja asentaa erilaiset lämpöpumput osaavasti. 

Ota meihin yhteyttä!